Clàusula legal

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present us informem que les vostres dades personals seran incloses en un fitxer sota la responsabilitat de PLANXISTERIA I PINTURA GRÀCIA, S.L., amb la finalitat d'atendre les vostres sol·licituds i prestar-vos els nostres serveis. Així mateix, us informem que tractarem les vostres dades d'acord amb l'efectivitat del vostre consentiment.

Us informem que el tractament de les vostres dades està legitimat pel vostre consentiment.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça P.I. ELS DOLORS AVINYÓ S/N, MANRESA 08243, Barcelona (Espanya) o per correu electrònic a través del formulari de contacte. Us podeu dirigir a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que considereu oportuna.

Així mateix i d'acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, sol·licitem també el vostre consentiment exprés per enviar-vos publicitat dels nostres productes o promocions que considerem que us poden interessar, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Així mateix, us informem que podeu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, fent arribar un correu electrònic a través del formulari de contacte.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

No es perdi cap de les nostres ofertes!

Inscrigui's al nostre butlletí setmanal de novetats i promocions

T. 938737605

P.I. ELS DOLORS AVINYÓ S/N

08243 MANRESA (Barcelona)

Preu/hora

47 €

Horari

De dilluns a divendres
de 08:00 a 13:00
de 15:00 a 20:00